ВР відбілює ТОПкорупціонерів в обмін на «мобілізацію»

За матеріалами інтернет-видань 02.05.2024 291
ВР відбілює ТОПкорупціонерів в обмін на «мобілізацію»
   Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
   Верховна Рада збирається остаточно проголосувати звільнення ТОПкорупціонерів із вʼязниці начебто в обмін на їхню військову службу.
   У першому читанні законопроєкт №11079-1 проголосували кілька тижнів тому і тоді всі божилися, що зі звільненням ТОПкорупціонерів вийшло випадково і до другого читання це приберуть.
   Так от, комітет Іонушаса (на фото) вкотре збирається зробити з українців ідіотів. Вони хочуть прибрати з законопроєкту лише ТОПкорупціонерів, засуджених за особливо тяжкі корупційні злочини, і подаватимуть це як "велику перемогу".
   Річ у тім, що більшість ТОПкорупціонерів (за яких так переживають депутати) доганяють за формально НЕ особливо тяжкими злочинами, а просто тяжкими. І саме цих персонажів депутати хочуть відмазати. Ось лише частина з них 👇🏻
Роман Насіров, Олег Бахматюк, Костянтин Жеваго, Олександр Грановський, брат Вовка з ОАСКу, фігуранти Роттердам+, очільники ОГХК Журило і Перцев, заступники міністра Висоцький та Грибан, суддя Ільєва, суддя Денисюк, забудовник Копистира та інші.
   Нардепи: Сергій Лабазюк, Андрій Одарченко, Сергій Шахов, Сергій Кузьміних, Людмила Марченко, Наталія Королевська.
    Гарний список. Але неповний! А знаєте, як нікчемно "багато" корупціонерів цей законопроєкт дозволить "мобілізувати"? Цю інтригу ми залишимо на потім.
   Ось такі приорітети у депутатів. Безперечно, ми розкажемо про цей зашквар виборцям через #СерпомПоРейтингу.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ