World Food Programme доставила на Рівненщину понад півтори тисячі тонн борошна і гороху

За матеріалами інтернет-видань 13.05.2022 479

На Рівненщину надійшло 1600 тонн борошна і гороху від Всесвітньої продовольчої програми (World Food Programme) при ООН. Повідомив 13 травня офіційний вебсайт Рівненської ОВА.
За словами начальника  Рівненської ОВА Віталія Коваля, 1200 тонн борошна збалансовано розділили  між чотирма районами і містом Рівне. Борошно направлять для переселенців та в соціальні заклади області. Крім того, в обласний центр, де найбільше внутрішньо переміщених осіб, доставили ще 400 тонн гороху.
Як стверджує міський  голова Рівного Олександр Третяк, борошно буде роздано малозабезпеченим людям, пенсіонерам, домогосподарствам з дітьми, з людьми з інвалідністю, багатодітним сім’ям. Це дуже важлива і суттєва допомога від Всесвітньої продовольчої програми, яка покращить продовольчу ситуацію сімей та допоможе забезпечити харчову безпеку в нашому місті.
Очільник Рівненщини Віталій Коваль підкреслив, що це лише перші кроки допомоги від World Food Programme. У планах – грошова підтримка внутрішньо переміщених осіб. Відповідну програму реалізовує Уряд спільно з ООН. Нагадаємо, у рамках програми переселенці впродовж трьох місяців отримуватимуть по 2200 грн. на кожного члена родини.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ