ЯК КАЗАВ ШЕРЛОК ХОЛМС, ЕЛЕМЕНТАРНО, ДОБРОДІЮ ВАТСОН

Микола Ясень 12.12.2022 297

        Шерлок Холмс — Кинопоиск

Відразу просимо у читачів-відвідувачів сайту «Фермера Придніпров’я» вибачення за розиграш, котрий влаштували напередодні попередніх двох вихідних. Хоч був то й не розиграш, а спроба перевірити вас на кмітливість та логічне мислення. Не випадково 9 грудня виставили дві новини поруч: «Ми усі на планеті цього року ровесники» і «Геніїв скільки треба, стільки й наробимо». Даючи зрозуміти, що надто важливо миттєво аналітично мислити і розумом «ловити» всілякі підступні загадки-шаради, якщо так можна сказати.

І це ми не самі влаштували свій «експеримент», а запозичили його. Недавно в Інтернеті соціальні мережі багатьох країн світу провели аналогічну перевірку постійних своїх відвідувачів на уважність, як вони пояснювали. Ще також, стверджували далі, аби ті, що днями й ночами сидять в «павутині», привчалися не все на віру приймати, а прискіпливо й критично осмислювати. 

Отже, мова йшла про те, наче нинішній 2022 рік винятковий і унікальний. Оскільки якщо ви до року свого народження додасте свій на даний момент вік, то в сумі отримаєте 2022-а. І не лише ви, а усі й інші, дарма хто коли народився і скільки прожив уже на білому світі. Але що в цьому дивного? Ніякий 2022 не рідкісний, в чому навмисне намагалася переконати вас згадана публікація від 9-го грудня. Адже якщо і в наступному 2023-му додасте до нього вік, якого досягнете в наступному, то також у підсумку матимете уже 2023-ри.

Себто наступний рік теж на такий «сюрприз» буде гаразд. Або у 2024 до року свого народження додавайте свій вік ще на рік старший, і буде вам в сумі 2024-ри. І так далі, і тому подібне. Як дійсно знаменитий Шерлок Холмс Артура Конан Дойля ще говорив, елементарно, доктор Ватсон. Бо якщо, приміром, аж у 2025-му ви, навпаки, від нього віднімете прожиті на той час свої літа, отримаєте рік свого народження.

То ще раз перепрошуємо за свою витівку, і надіємося, що ви із розумінням поставитеся до неї та посміхнетеся разом з нами. А надалі будете пильніше й уважніше вчитуватися в усе, що сьогоденний Інтернет старається розповідати й пропагувати. Хоча «Фермер Придніпров’я» на цей рахунок виняток. Подає лише перевірену інформацію. «Витівку» ж дозволив собі з метою не стільки пожартувати, скільки нагадати, що про кмітливість та уважність ніколи не слід забувати.

Будьмо, панове українці!

                                                                               


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ