Як кажуть у Царичанці: «Наша хата не з краю, а всюди!»

За матеріалами інтернет-видань 13.04.2022 733

Так сказав 13 квітня у ході брифінгу в ДніпроОДА Царичанський селищний голова Геннадій Сумський. Він зазначив, зокрема, що нині на території громади близько тисячі вимушено переміщених осіб, з них 250 - це маленькі діти.

"Всім стараємося надати  посильну допомогу. Більше 100 чоловік харчуємо трьохразово безкоштовно. Решта знаходяться у людей в приватних садибах. Щодо волонтерської діяльності, то у Царичанці діє головний волонтерський центр, а в старостинських округах ще 4. Вся зібрана ними допомога потім направляється ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам, всім людям, які її потребують, незважаючи наші чи не наші. Зараз усі наші", - підкреслив Геннадій Сумський.

Він висловив велику вдячність підприємцям-землекористувачам  Царичанської громади за зібрані кошти.  За  повідомленням Геннадія Сумського, фермерами було зібрано понад 6 млн.гривень  допомоги.

"Це значне доповнення до тієї волонтерської допомоги, яку громада отримує зі Львівщини та  Івано-Франківщини. Головне на сьогодні - зберігати спокій і працювати!" - зазначив Царичанський селищний голова Геннадій Сумський.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ