Як найлегше передати показання електролічильника

За матеріалами інтернет-видань 29.01.2022 1000

Жителям Дніпропетровщини необхідно передавати показання електролічильника за два дні до кінця місяця і до 2 числа (включно) наступного місяця. Щоб це зробити, необов’язково відвідувати енергоофіс постачальника YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги»). Свої дані можна надіслати навіть без реєстрації зі смартфону. Розповідаємо, як швидко та легко передати показання онлайн без внесення логіну та паролю.


Форма передачі показань на сайті YASNO.

Для її використання не потрібно мати обліковий запис в Особистому кабінеті. Щоб скористатись формою, достатньо натиснути на головній сторінці yasno.com.ua кнопку «Передати показання лічильника» та ввести дані. Використання цього способу не потребує реєстрації і займає всього кілька хвилин.

Чат-бот у Viber.

З його допомогою можна не лише передавати показання, а й вносити платежі без комісії за п’ятьма особовими рахунками, допомагаючи таким чином рідним або знайомим, які не користуються онлайн-сервісами.

Особисті повідомлення на сторінці у Facebook.

Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника.

Голосовий робот за телефонами контакт-центру (056/067/050/093) 770 11 55.

Він автоматично розпізнає сказані цифри та вносить їх у базу даних. Цей спосіб підходить клієнтам, які не користуються інтернетом.


Ще один канал потребує швидкої та легкої реєстрації, проте допомагає виконувати безліч операцій. Особистий кабінет залишається найпопулярнішим онлайн-сервісом YASNO, адже дає змогу не тільки передавати показання електролічильника та вносити оплати без комісії, а й повністю контролювати особовий рахунок клієнта, проводити звіряння платежів та відмовлятися від паперової платіжки.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ