Як оформити «ковідну» тисячу

Марина Бабич 23.12.2021 317

Якщо ви ще не оформили «ковідну» тисячу», у Дніпрі 22 грудня під час прямої телефонної лінії нагадали алгоритм дій. Повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Всі громадяни України від 18 років за наявності зеленого COVID-сертифікату зможуть одержати виплату. Для цього необхідно оформити банківську карту єПідтримка як офлайн у відділеннях банку, так і онлайн. З переліком установ можна ознайомитися на сайті (детальніше https://e-aid.diia.gov.ua/).

Згодом оновити додаток Дія, зайти у розділ «Послуги», натиснути кнопку «єПідтримка», обрати для виплати картку єПідтримка (оформлену задалегідь) та очікувати зарахування грошей від Мінекономіки. Так описала алгоритм дій начальниця управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур міськради Олена Огієнко.

Отримані кошти можна витратити протягом 4-х місяців і розрахуватися за квитки в кіно, театрах, музеях, та концертах. Можна придбати книги, заплатити за абонемент у спортзал, витратити на квитки на потяг.

«Якщо виникають запитання при оформленні «ковідної» тисячі чи регенерації сертифікату, адміністратори у відділах ЦНАП по вул. Марії Кюрі, 5 та просп. Слобожанський, 31-Д можуть допомогти усім бажаючим», - підкреслила Олена Огієнко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ