ЯК ПАРКУВАТИ СВОЇ АВТОМОБІЛІ У ДНІПРІ. ЗАСТЕРІГАЄМО: ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНО!

Микола Ясень 12.12.2023 205

Адже у Дніпрі “героям паркування” волі немає

У Дніпрі “герої паркування” продемонстрували свій “талант”

У Дніпрі водії продовжують порушувати правила дорожнього руху. Вони залишають своїх “ластівок” на тротуарах, зупинках громадського транспорту, а в деяких випадках — блокують рух екстрених служб. Так, за минулий тиждень інспектори наклали понад 2 800 штрафів за порушення паркування.

Ще понад 80 автівок і евакуювали за значні порушення. Про це пише Інформатор з посиланням на публікацію Єдиного паркувального простору

Так, евакуація проводиться у разі паркування на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту та у випадку блокування руху іншого транспорту, насамперед екстрених служб або громадського транспорту.

Пам’ятайте, що у даному випадку порушення ПДР обійдеться вам в кругленьку суму. Тільки за евакуацію доведеться викласти від 2 110 до 2 410 гривень, за зберігання автівки — 144 гривні за добу. Окрім того, на порушника чекає штраф — 680 гривень.

Так що будьте на цей рахунок пильними і відповідальними. Воно вам треба - платити штрафи, а то й визволяти  власні автівки зі штрафних майданчтків.Остерігайтеся, коротше,щоб не платити стягнення. Поліцейські патрулі пильно стежать за правильним паркуванням автотранпорту у Дніпрі, тому краще не попадатися їм.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ