Як у жінки з банківської картки украли 260 тисяч гривень

Микола Ясень 18.06.2024 329

 

На Криворіжжі в жінки викрали 260 тисяч з карти: яким чиномНе перший раз уже нам приходиться нагадувати і закликати бути пильним, стерегтися численних негідників-шахраїв, яких нині на превеликий жаль розвелося, як червей після дощів у червні. Особливо вистачає тих, хто розраховує на наївну довірливість "клієнтів". Телефонують вони, вигадуючи всілякі ніби виплати чи бонуси і навіть виграші мало не на дурничку - повідомляйте лише свої персональні дані та номери банківських карточок. Тим паче коли знають, що на картках зберігаються чималі кошти. 

Люди добрі, не будьте наївними, не дозволяйте себе вводити в оману і по суті підло дурити. До речі, на дзвінки з невідомих вам телефонних номерів краще не відповідати. Зовсім тобто не тиснути на зелену кнопочку. Не лише біди, а й горя можна не уникнути. Ось, якщо хочете, свіже повідомлення: в Зеленодольській громаді, що на Криворіжжі, в жінки не дуже й похилого віку викрали 260 тисяч гривень.Про це сповістило Криворізьке районне управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Тепер слухайте і мотайте на вус, як "спритно" жіночку обвели кругом пальця. До чергової частини Нацполіції надійшла заява про те, що невідомі особи викрали 260 000 гривень з карти бідолашної  жінки після того, як вона перейшла за посиланням в Інтернеті  на сайт, котрий запевнив, наче неодмінно отримє грошову  допомогу... від ООН. Причому треба не баритися, а негайно відгукуватися.

А після цього їй почали відразу телефонувати з різних номерів, представляючись працівниками служби безпеки ПриватБанку, і повідомили,наче  її заощадження в небезпеці. Себто очевидні хитрющі шахраї від вигаданих шахраїв заходиися застерігати бідолаху.

Більше того, переконали... самостійно переказати кошти зі своєї картки на іншу банківську картку ПриватБанку. Тільки таким чином мовляв вдаься захистити свої гривні. І жінка мерщій "перекинула" за посередницької участі "благодійників з банку свої грошіі Після чого не тільки її гроші плакали, але й плаче досі вона сама.
Порушено кримінальну справу, вживаються заходи щодо виявлення і притягнення винних осіб до відповідальності.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ