Якщо «кроти» у поважних кабінетах є, то чому сидить Червінський?

За матеріалами інтернет-видань 28.02.2024 291
Івано-Франківська міськрада назвала ув'язнення Романа Червінського  політичним переслідуванням - ZAXID.NET
    Цікаві роздуми після недавньої прес-конференції президента України Володимира Зеленського виклав у соцмережах військовослужбовець ЗСУ Валерій Прозапас. Тобто інформація полковника Романа Червінського про "кротів" у високих українських кабінетах це правда - раз  "план літнього контрнаступу ЗСУ одразу був на столі в москві"?
   А тепер вітання всім, хто досі "'не розібрався", та іншим свідкам "провалена спецоперація по вагнерівцях - це детективна історія, вигадана з початку і до кінця".
   Але чомусь і досі сидить саме Червінський, це дуже по-українськи, а не "кроти" із поважних кабінетів.
   Абсолютно згоден із Валерієм Прозапасом - якщо версію про "кротів" у вищому керівництві держави підтвердив президент України Володимир Зеленський, чому досі сидить Червінський?!
   До теми: Сергія Пашінського заарештовано на 2 місяці. Тим, хто дуже цьому радіє (справа проти нього за те, що російську нафту віддали на ЗСУ 10 років тому). Кому не подобався Пашинський, який забеспечував зброєю ЗСУ більше, чим Укроборонпром? Ок. Тепер ваші рідні, у тому числі, будуть додатково гинути без цієї зброї.
   Добре, що знайшлися свідомі люди і внесли за Пашинського заставу. Але ж кримінальна справа проти нього, як і Романа Червінського, нікуди не зникла.
   Дмитро Чекалкін, блогер, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ