Якщо Роман Червінський не буде звільнений, то влада може звинуватити кожного воїна, - Софія Федина

За матеріалами інтернет-видань 27.04.2023 562
Вагнергейт», Білий дім і Банкова: що означає матеріал CNN для України
 
   Якщо ми зараз не захистимо Романа Червінського, то створимо прецендент, коли кожного командира можна буде звинуватити у невдалій операції на фронті.
   Роман Червінський у інтерв'ю, яке я дуже раджу подивитись усім, розказував страшні речі, які я з багатьох джерел знаю, що є абсолютною правдою.
   І дуже дуже боюся, щоб за 60 днів з ним раптом що не трапилось під вартою.
Мені справа Червінського суголосна зі справою проти генерала Сергія Кривоноса, коли була пошкоджена злітна смуга в аеропорту "Жуляни" під час оборони. Чи справи проти генералів Марченка чи Павловського, які "посміли" робити все для обороноздатності української держави...
   Зараз той момент, коли критично треба говорити правду, навіть незручну - наприклад, хто дав команду розмінувати Чонгар перед наступом рашистів? Слід шукати відповіді на складні запитання, бо інакше нам нашої перемоги не здобути.
   Тому якщо ми зараз не захистимо Романа та побратимів, якого насправді переслідують за "вагнерівців" та успішне викрадення з ворожої території Цемаха, то будемо мати великі проблеми. Якщо його звинувачують за те, що не вдалася спецоперація, то це означає, що зараз кожного військовослужбовця, кожного командира чи комбрига офісна татарівська нечисть зможе звинувачувати у невдалій операції на фронті.
   Софія Федина, народний депутат, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ