«Якщо ти не зміг податися в ДАР на субсидію в 4000грн / га», - досвід фермерів Сумщини

За матеріалами інтернет-видань 01.07.2024 450
«Якщо ти не зміг податися в ДАР на субсидію в 4000грн / га», - досвід фермерів Сумщини
У ФБ фермери Сумщини оприлюднили свій досвід роботи ДАРу для подання заявок на субсидію в 4000грн / га . Йдеться про недоступність до системи саме малих фермерів:
 
 
Досвід членів Асоціації фермерів Сумської області, як нам вдалося майже всіх членів асоціації подати заявки в дар на субсидію. Але те що там на сервері відбувалися шахрайські схеми перезавантаження серверу, коли заявки подавалися простими людьми  - це факт, який ми доведемо через аудит міжнародною організацією з питань кібербезпеци та серверних фінансових зловживань. Ми впевнені що ДАР нададуть доступ до аудита та надіємося, що збій був дійсно повʼязаний з постійними перебоями зі світлом саме 25-29 червня. Можливо, у них дійсно не стоять безперебійники та відсутні звичайні гелеві акумулятори для безперебійного серверного доступу.
Члени асоціації вже назбирали більше 100 підписів на публічному зверненні, яке ми на днях відправимо заказним листом до Європейського Союзу,  найбільшого донору прямої бюджетної допомоги, з перекладом на англійську мову Раді ЄС.

Просимо поширити дане звернення для врегулювання питання до міжнародного скандалу на грошах малих фермерів, які можуть на другій хвилі (в липні 2024р) податися повторно на субсидію через ДАР без постійно виключеного сервера для звичайних аграріїв з банком землі до 120га. А це СІЛЬХОЗ ВИРОБНИКИ де 1-3 робочих трактористів і все, саме ті люди які чинили опір росіянам, а не холдинги, які були вже в той час на Кіпрі. Це виробники хліба, які працюють без програмістів, без відділу кадрів та без PR - менеджерів, фермери що працюють без SMM, та без проджект менеджерів.

 

 

 

Асоціація фермерів та приватних землевласників Сумської області

 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ