Юні художники Петриківки створили мистецький гімн Захисникам і Захисницям України

Григорій Давиденко 09.10.2024 58
Юні художники Петриківки створили мистецький гімн Захисникам і Захисницям України
   Петриківка завжди вражає не лише тих, хто вперше потрапив на її вільні козацькі землі, що ніколи не знали кріпацтва. Зворушує і майстерно намальованою "Стіною Радості", і яскраво розфарбованими офіційними будівлями в центрі селища, і неповторним колоритом прекрасних робіт художників Центру народного мистецтва "Петриківка", де директором енергійний Василь Біленко, а почесним головою є Народний художник України Андрій Пікуш.
   Віднедавна Петриківка гучно заявила про силу Українського Характеру талановитими руками і світлом розуму її юних громадян. Ось що повідомила "Петриківська громада" в ФБ:
   - У холі Петриківської селищної ради діє виставка робіт учнів Петриківської дитячої художньої школи імені Т. Я. Пати. Творчі роботи Єлизавети Купренко, Альбіни Гетц, Василя Біленка, Софії Медвідь, Софії Мащенко (викладач Марія Іванівна Пікуш) та Владислава Данилейка (викладач Людмила Михайлівна Лук’яненко) не що інше, як мистецький гімн захисникам та захисницям України, які ведуть героїчну боротьбу!
Возможно, это иллюстрация (текст)
    Важливо розгледіти у образі Воїна Людину – з мріями, родинами, талантом. Ця виставка – потужне нагадування про силу духу Українських Захисників та символ вдячності їм за відданість Україні.
   Якби безтямні сучасні нащадки лаптєногих пращурів, що пнуться постійно загарбувати щось чуже, побачили оцей прекрасний вибух майстерності юних талантів Петриківки, можливо, вони хоча б на мить задумалися - а що несуть світу вони, окрім їхніх підступних, огидних вибухів? Навіщо вони живуть на цій прекрасній, без них, Землі?
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ