З Днем фермера, друзі!

Анатолій Гайворонський 19.06.2024 444
З Днем фермера, друзі!

Такий гарний день. У полі під легким вітерцем гойдається колосся, соняхи ось-ось випустять свої голови подивитися на цей прекрасний світ, на ланах жнивують перші комбайни, а ми,  фермери, відзначаємо свій професійний День. Нам є що сьогодні обговорити, підсумувати, побажати один одному, бо воєнний день з кожним днем забирає все більше світлих і добрих моментів, а випробовує нас на міць та терпіння.
Шановні друзі, ми вже третій рік в умовах великої російської війни виконуємо свої зобов'язання перед рідною землею, державою, громадою і несемо хліб до кожної оселі. Єдина галузь - аграрна - допомагає країні вижити і вистояти, попри розбиту ворогом техніку, заміновані поля, вкрадене зерно. Це, безумовно, сказати легко, а робити день у день, вирішувати купу малих задач, які можуть перерости у велику - це потребує героїчних зусиль. Тим більше, коли не вистачає трактористів, комбайнерів, добрив, запчастин, коли війна переформатувала нас на зовсім інший лад. І ми тримаємося!
Так хочеться, щоб сьогодні ви, мої побратими, забули хоч на один день про війну! Щоб посміхнулися і видихнули під постійного природнього стресу (природа нам цей рік додала проблем) і внутрішньополітичного в державі. Щоб порадувала нива, як колись до війни, і була винагороджена наша праця.
Побажаю вам і  вашим рідним та близьким здоров'я і сил, домашнього спокою, добрих врожаїв і міцної хватки  за рідну землю.  Хоча в кого вона міцніша за нашу, фермерську!
Хай нам все вдається в житті і праці! Збуваються плани і скоріше завершиться війна!
Перемоги, друзі!
Ми  разом її наближаємо щодня!
                                  

                                       З повагою, Голова Конгресу фермерів Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ