З народинами, Анатолію Івановичу!

Марина Бабич 01.06.2024 384
З народинами, Анатолію Івановичу!

Є Великий час, і в ньому -  Великі люди. Великі, бо зуміли в цьому часі підкорити різноманітні житейські перипетії, перемогти труднощі і продовжувати  з ними боротися, є сильними і мужніми, незважаючи на великі випробовування цього часу.
Серед таких людей - Голова Конгресу фермерів Дніпропетровської області, відомий український фермер, громадський діяч  Анатолій Гайворонський. Про нього кажуть "людина своєї справи", і ніхто того не заперечить. Досвіду за роки Анатолій Іванович зібрав стільки, що можна писати книгу. І це не тільки позитивний багаж, присутнє в житті було різнобарвним.
Можливо, саме це загартувало душу і тіло Великого патріота України, який любить свою землю, любить людей, які старанно трудяться з ним поруч, любить порядок і творить його, любить відповідальність і ґрунтовність в усьому.

Сьогодні Ваші народини, пане Анатолію, і тому прийнято надсилати святкові вітання з нагоди такого Дня. Ми бажаємо Вам, і не тільки у цей День!,  сили і наснаги втілювати великі справи на благо українського народу,  впевнено вести за собою всю фермерську спільноту Придніпров'я, бути першим завжди, бо так вже розпорядилася природа народитися першого числа!, мати постійну підтримку і допомогу родини, близьких, друзів, залишатися  артистичним і жартівливим чоловіком у буденному житті і зустріти таку бажану і довгоочікувану Перемогу українців над ворогами.
І коли сьогодні почуєте, піднявши келих: "За Анатолія Івановича!", знайте, що  Ваші народини добром вплинули на чимало людських доль, і вони теж долучаються до такого гучного і роздольного: "За Анато-ліііі -яяяя  Іва-ноооовиичаааа!"
 

                З великою повагою, колектив "Фермера Придніпров'я"


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ