За 100 днів війни росія не досягла жодної стратегічної цілі - розвідка Британії

За матеріалами інтернет-видань 03.06.2022 296

 

 
 
Переглянути оригінальне зображення

Фото полонених окупантів рф.

За 100 днів свого повномасштабного  вторгнення  в Україну росія не змогла досягти жодної стратегічної мети. Колишня "друга армія світу" виявилася не справжнім військом з честю та гідністю, а збіговиськом мародерів, пияків та садистів.

Про це йдеться у свіжому розвідувальному огляді Міноборони Британії, присвяченому 100 дням війни, повідомляє "Європейська правда".

У міністерстві констатували, що російським військам не вдалося досягти своїх початкових цілей із захоплення Києва та українських центрів влади. До відбиття наступальних операцій росії призвели стійкий український опір та нездатність убезпечити аеродром Гостомеля у перші 24 години.

Після провалу початкового плану через помилкові припущення при плануванні та погане тактичне виконання росія адаптувала свій оперативний план, зосередивши увагу на Донбасі.

рф зараз досягає тактичного успіху на Донбасі, російські сили створили та зберегли імпульс і нині, схоже, володіють деякою ініціативою над українським опором, йдеться у зведенні.

росія контролює понад 90% Луганської області та, ймовірно, може встановити повний контроль у найближчі два тижні. Вона досягла цих недавніх тактичних успіхів за рахунок значних втрат матеріальних та людських ресурсів і за рахунок концентрації сил та вогню на одній частині загальної кампанії.

Водночас росія не змогла створити маневр чи рух на інших фронтах чи напрямках і всі вони перейшли до оборони.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ