За ніч рашисти шість разів обстріляли Нікопольщину

Григорій Давиденко 11.12.2022 332
На зображенні може бути: цегляна стіна
  Учорашній денний перепочинок жителів Нікопольщини від ворожих атак уночі, на жаль, був перерваний бандами терористичної рф. Військами їх назвати не виходить, бо справжній військовий будь-якої армії світу ніколи не наведе зброю на мирного, беззбройного мешканця, не застосує її. російські фашисти, або рашисти за скороченою термінологіє, не мають щодо цього ніяких моральних засторог. Отже, і людьми їх звати не випадає. Минула ніч у Січеславщині є черговим доказом нових воєнних злочинів московитських загарбників, про що вранці сповістив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - 🔺російські окупаційні війська не залишають у спокої Нікопольський район. Протягом ночі там зафіксовано шість ворожих обстрілів.
Загарбники атакували три тамтешні громади – Нікопольську, Червоногригорівську, Марганецьку: по ним прилетіло понад півсотні снарядів від «Градів» і важкої артилерії. На щастя, люди неушкоджені.
     Били окупанти по житлових будинках. У Червоногригорівській ТГ понівечили півтора десятка приватних осель і 4 господарські споруди, 6 машин та причіп, газогони. Розгатили також півсотні сонячних панелей. Через влучання по електромережах в трьох населених пунктах громади без світла залишилось близько 9 тисяч родин. Ремонтні роботи тривають.
     Щодо Нікополя: там внаслідок ворожого обстрілу потрощено їдальню, адміністративну та офісні будівлі, з десяток приватних будинків і дві господарські споруди.
В Марганецькій громаді наслідки атаки ще уточнюються.
🔺В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ