За зерно розстріляли і спалили

За матеріалами інтернет-видань 14.04.2022 709

На Харківщині поліція встановила обставини крадіжки зерна і розстрілу його власників  23 березня 2022 року у Великобурлуцькому районі. Повідомила 6 квітня Національна поліція України на FB - сторінці, передає "Фермер Придніпров'я".
Група молодиків викрала з фермерського господарства техніку із зерном. Власник із двома працівниками почали переслідувати зловмисників. Молодики покинули техніку та втекли. Проте невдовзі повернулися, щоби помститися.
Зробили засідку на під’їзді до села. Як тільки-но автівка заїхала до населеного пункту, розстріляли з автоматичної зброї, якою заволоділи з розбитої військової колони. Надалі вивезли машину в інше місце та підпалили разом із трьома загиблими, імітувавши смерть внаслідок обстрілу. Серед загиблих - троє громадян, 1967, 1993 та 2004 років народження.
5 квітня в Полтаві оперативники теруправлінь стратегічних розслідувань в Харківській та Полтавській областях за силової підтримки бійців КОРДу затримали одного зі зловмисників.
За даними поліцейських, п’ятеро його спільників втекли на тимчасово окуповану ворогом територію.
На підставі отриманих доказів слідчі слідчого управління поліції в Харківській області повідомили затриманому про підозру за п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За скоєне зловмисникам може загрожувати позбавлення волі від 10-ти до 15-ти років або довічне ув’язнення.
Харківська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.  
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ