ЗАМЕТІЛІ, ЗАМЕТИ І ХОЛОДНИЙ КРИЖАНИЙ ДОЩ

За матеріалами інтернет-видань 26.11.2023 270

І Борис Філатов закликав дніпрян без зайвої потреби не виїжджати на дороги

Валерия Федоренко

26.11.2023

Міський голова Дніпра теж попередив про значне погіршення погодних умов. За його словами, на місто чекає сильна непогода, тому комунальники та інші служби вже готуються до стихійного лиха, – передає «Наше місто» з посиланням на допис міського голови Дніпра Бориса Філатова.

Мер Дніпра застерігає громадян про значну зміну погодних умов. Вже вночі мешканцям міста слід чекати потужних опадів.

«Шановні дніпряни. У 10500-те, слідом за поліцією та ДСНС, попереджаю: сьогодні вночі очікується сильне погіршення погодних умов. Майже як на Одещині. Крижаний дощ та інші “радощі”», – каже Борис Філатов.

Міський голова просить дніпрян не виїжджати на дороги без зайвої потреби, оскільки у таку погоду ризик потрапити в аварію значно підвищується. Окрім того, мер нагадує водіям про необхідність змінити літню гуму на зимню. За його словами, вчора сталася «мегааварія» саме через те, що не "перевзули" авто.

Також водіям заборонено залишати свої автівки на шляху слідування громадського транспорту. У разі виникнення таких випадків авто будуть евакуйовані.

«Комунальні та інші служби готуються до стихійного лиха. Як не можете їм допомогти, то хоча б не заважайте», – пише мер міста.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ