Замість війни «слуги» займаються виборами, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 28.03.2023 418
    Тут показані тільки дві області: Рівненська та Чернігівська, але подібна класична виборча агітація зараз іде по більшості країв. Для слуг війна в їхніх головах закінчилася ще в 2019 році, а зараз найкращий час займатися майбутніми виборами. Це доки конкуренти всі ресурси й сили вкладають у підтримку армії.
    А слуги в цей час успішно мародерять. Звідки, як думаєте, багатомільйонні кошти на цю партійну макулатуру? А яйця по 17 гривень, яблука по 52, броніки, на які бюджетні гроші списали, а продукції не отримали, незакуплена літня й зимова форма для бійців, патрони й снаряди за ціною в 10 разів вищою, завезені від зарубіжних приватних компаній? Усе звідти. Звісно, крали слуги й на іншому - закупівлі енергетичного обладнання, розкраденій гуманітарній допомозі.
    Наступні вибори, до яких, замість перейматися захистом України, займаються слуги Зеленського, стануть не зеленими, вони будуть червоними від крові, пролитої захисниками України через те, що замість на війну, на цілі своєї кампанії крали слуги та інші мародери. Ніхто не знає, скільки людських життів втрачено через ці розкрадання задля того, щоб уберегти "зелених" при владі...
    Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ