Запоріжжя потребує молока, Миколаївщина - м'яса і борошна, Луганщина - круп

За матеріалами інтернет-видань 07.09.2022 309

Діюча Національна платформа продовольчої безпеки допомагає урівноважити потреби і пропозиції кожної з областей України. Наразі платформа оприлюднює, що  найбільше потреб у продуктах харчування та товарах першої необхідності  мають користувачі  Харківської та Миколаївської областей.
Приміром, у Харківській області серед опублікованих потреб  – сіль, м'ясна консервація, свіже м'ясо та борошно. Учасники платформи з Донецької області шукають постачальників ЛЕД-ламп, з Луганської – круп та порошкоподібних супів.
Користувачі Нацплатформи  Запорізької області опублікували запити на молоко. У Миколаївській області перелік опублікованих потреб значно ширший: необхідно борошно, крупи, м'ясна консервація, сіль, ковбасні вироби, медпрепарати для інсулінозалежних, свіже м'ясо, дріжджі та сири.
Мінагрополітики нагадує, що учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ