Збиті безпілотники, врожай і погода

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2024 405

Головні новини Дніпра та області 19 червня

 

"Замах на умисне вбивство фінансового директора будівельної компанії". На Дніпропетровщині підозрюють групу осіб

На Дніпропетровщині повідомили про підозру групі осіб за фактом незакінченого замаху на умисне вбивство, вчиненого на замовлення.

За даними поліції області, організував замах 41-річний чоловік, який контролював незаконний обіг наркотиків на території Кривого Рогу та Криворізького району. До вчинення замаху він залучив ще двох фігурантів віком 27 та 28 років. Вони вистежили потерпілого та розстріляли його автомобіль.

Правоохоронці провели 34 обшуки на території Дніпропетровської області та у Києві, Одесі та Ужгороді. Вилучили вогнепальну зброю, гроші, мобільні телефони, банківські картки, набої, автомобілі, повідомили у прокуратурі.

 

"Мені сниться війна": у медзакладі Дніпропетровщини відновлюють психологічне здоров’я військових

За словами психіатрині Лесі, з початку цього року посттравматичний синдром діагностували сотням пацієнтів. Олександр проходить курс реабілітації вдруге. Чоловік розказав, що у більшості військових проблеми зі сном та контролем емоцій. Фахівці певні, що для лікування симптомів треба комплексний підхід.

 

"Можу в’язати дві шкарпетки одночасно": мати і донька з Синельниківщини в’яжуть шкарпетки для військових

Жительки Новопавліки на Дніпропетровщині Наталія Майстренко та Надія Буз другий рік поспіль в’яжуть для військових шкарпетки. 79-річна пані Надія пряде вовняні нитки на старовинному інструменті — прядці, з яких потім в’яже. А її донька Наталія уже 20 років займається в’язанням і може одночасно двома спицями в’язати 2 або 4 пари шкарпеток.

 

Який врожай на Дніпропетровщині буде цьогоріч. Думка аграріїв

У більшості районів Дніпропетровщини впродовж наступних декількох тижнів розпочнуться жнива, розповів голова конгресу фермерів області Анатолій Гайворонський. За його словами, фермери вже прогнозують, що цьогорічний урожай буде гірший, ніж торік. На це здебільшого вплинули погодні умови.

Чи вплине це на вартість зерна — читайте у матеріалі Суспільного.

 

У Дніпрі за минулу добу на світ з'явилася 21 дитина

У Дніпрі за минулу добу на світ з'явилася 21 дитина: 8 дівчаток та 13 хлопчиків. Трьох немовлят народили жінки-переселенки, повідомили на сайті міськради.

 

У Нікополі внаслідок пожежі у квартирі загинула жінка

Ввечері 18 червня у Нікополі на вулиці Електрометалургів сталася пожежа у квартирі багатоповерхівки. Вогонь охопив домашні речі на площі 8 квадратних метрів.

Під час ліквідації займання у квартирі рятувальники виявили жінку без свідомості. Надзвичайники винесли її з квартири та передали працівникам "швидкої". Медики констатували смерть 80-річної жінки.

 

Погода на Дніпропетровщині 19 червня

На Дніпропетровщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 15-20°, вдень 27-32°. У Дніпрі вночі 17-19°, вдень 28-30°.

 

У двох районах Дніпропетровщини збили чотири безпілотники армії РФ

У ніч на 19 червня сили протиповітряної оборони знищили над Дніпропетровщиною 4 "шахеди". По два безпілотники збили у Криворізькому та Нікопольському районах.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ