Зеленський: «Тіньової економіки більше не буде»

За матеріалами інтернет-видань 10.06.2022 425
Пезидент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до Українського народу запевнив, що після перенесених страждань у війні українське суспільство більше не потерпить  корупції і тіньової економіки. Зеленський наголосив:
Сьогодні в Україні багато дискусій про те, якою має бути економічна політика держави як під час війни, так і коли ми відновлюємо мир. Хочу підкреслити одну деталь. І ця деталь є фундаментальною.
Треба звикнути до того, що в суспільстві можуть бути лише дві частини - ті, хто захищає нашу незалежність і ті, хто працює так, щоб забезпечити цю оборону. І це не питання тієї чи іншої економічної доктрини, не питання тієї чи іншої політичної позиції. Ми просто не можемо дозволити собі залишити тіньову частину економічного життя країни.
Якщо говорити про нормальне, стабільне і сильне життя суспільства, роботу держави, нашу оборону, ми повинні розуміти: є ті, хто служить, а є ті, хто своєю працею забезпечує тих, хто служить.
Отже, це офіційне працевлаштування. Це сплата податків. Це максимальне розширення економічних можливостей в нашій країні на законних підставах. А це повна модернізація державних установ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ