Зеленський відповів Путіну про «єдність» росіян та українців

За матеріалами інтернет-видань 01.07.2021 181

Українці і росіяни не є єдиним народом, незважаючи на те, що у них багато спільного, заявив сьогодні в інтерв’ю президент Володимир Зеленський.

«Були б одним народом, то в Москві, швидше за все, ходили б гривні, а над Державною думою розвивався жовто-блакитний прапор», — сказав Зеленський.

Він підкреслив, що ми «точно не один народ. Але загальна мета повинна бути — це завершити війну на Донбасі і повернути» Україні її загарбані території".

«І ще дещо — неможливо одночасно говорити про« один народ »і відкрито захоплювати наші території і продовжувати бійню на Донбасі», — додав Зеленський.

Раніше в ході «Прямої лінії» Володимир Путін заявив, що росіяни і українці є одним народом. І додав, що «розумом не осягнути, що в Україні російських відмовилися визнавати корінним народом". Путін упевнений, що це призведе до скорочення числа росіян у країні. Але ж дійсно такого народу як "росіяни" не існує в природі, що доведено працями письменників Володимира Білінського, Миколи Воротиленка, Павла Штепи. Є лише давні народи удмурти, мордва, ерзя, чудь, печора, чуваші, калмики, татари, башкири тощо.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ