Зенітники на власне свято подарували Дніпропетровщині безпілотник орків

Григорій Давиденко 03.07.2022 502
.За добу ЗСУ збили 2 ворожі безпілотники: фото залишків - 24 Канал
В День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ, який традиційно відзачається в Україні 3 липня, бійці протиповітряної оборони Дніпропетровщини на території Синельниківського району збили ворожий безпілотник. Це гарний подарунок собі і всім жителям краю з нагоди військового свята.  БПЛА ворога став десятим, силоміць "приземленим" українськими воїнами для припинення розвіддіяльності рашистів у Січеславщині. До кінця року, за прогнозами військових експертів, ЗСУ будуть перевершувати вйська рф за кількістю безпілотників. З іншого боку ті ж експерти передбачають, що до жовтня путін намагатиметься припинити безглузду "спецоперацію" в Україні, бо тоді почне потужно діяти ленд-ліз із США.
Про денні надзвичайні новини області голова облради Микола Лукашук повідомив у соцмережах:
- Надвечір ворог поцілив по Великій Костромці, в результаті чого там загорілася нежитлова будівля. Наразі рятувальники ліквідували пожежу, постраждалих немає.
Окрім цього, в Синельниківському районі сьогодні сили ППО збили ворожий безпілотник. Інформації щодо руйнувань чи постраждалих немає. Вдячний українським захисникам за те, що тримають наше небо. Принагідно вітаю військових з Днем зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ! Вдячний за вашу роботу!
130 днів повномасштабної війни. Ми вистояли 130 днів завдяки нашим військовим, їхній стійкості та нашій єдності. Як би складно не було нині – маємо щохвилини пам‘ятати, за що ми боремося. За що бореться кожен захисник України на передовій.
Всі разом ми – та сила, яка здатна звернути гори і не дати ворогу того, що він хоче. Віримо в ЗСУ і в нашого Президента. Україна понад усе.
Мирної ночі всім нам.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ