ЗГОРІЛО СІНО, ЯК НАЧЕ ЙОГО І НЕ БУЛО

За матеріалами інтернет-видань 09.09.2023 229

У Дніпровському районі на території фермерського господарства згоріло 400 тонн сіна

Ввечері 8 вересня на території фермерського господарства, розташованого в селищі Лозуватка Ляшківської селищної територіальної громади Дніпровського району, зайнявся сінник. До місця події прибули чергові відділення вогнеборців селищ Царичанка та Петриківка, які з’ясували, що вогнем охоплений металевий сінник, в якому зберігається орієнтовно 400 т сіна 2023 року покосу. Через велику площу займання було вирішено залучити додаткові пожежно-рятувальні підрозділи. Також було залучено техніку сільськогосподарського підприємства.

За інформацією ДСНС, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку 8 вересня о 17:37. Пожежу локалізували о 20:10. Станом на ранок 9 вересня ліквідація займання ще тривала.

Внаслідок займання знищено 400 т соломи в тюках та пошкоджено металеві конструкції сінника на загальній площі 600 кв. м.

Минулося без загиблих та травмованих.

До гасіння пожежі було залучено 18 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки від ДСНС, а також 3 одиниці техніки та 3 людини від фермерського господарства.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ