ЖАХІТТЯ, ЗАВДАНІ РАКЕТНИМ УДАРОМ, ЗА ДЕНЬ НЕ ЛІКВІДУВАТИ

За матеріалами інтернет-видань 09.09.2023 188

 

Що відбувається в Кривому Розі на місці ракетного удару

Що відбувається в Кривому Розі на місці ракетного удару 

Російські війська обстріляли Кривий Ріг вранці 8 вересня / Фото: МВС

Працює штаб, який допомагає постраждалим від ворожої атаки.

На місці ракетного удару по Кривому Рогу, який росіяни здійснили 8 вересня, працюють спеціалісти.

Про це повідомив очільник Ради оборони міста Олександр Вілкул.

"На жаль, кількість постраждалих дійсно збільшилася - 74 людини. З них 34 перебувають наразі у лікарнях і троє - у важкому стані. Вчора цілий день лікарі боролися за їхні життя. Там дуже великі травми кісток, черепно-мозкові, опіки. Але станом на ранок стан їхній стабільний.

Ми наразі перебуваємо на місці ракетного удару, працюємо зранку. Працює штаб вже другий день. Трьох людей врятували з-під завалів. 82 будинки пошкоджені, з них 23 приватних, а решта - багатоповерхівки, до 2 тисяч квартир. Люди отримують будматеріали, все що необхідно, працюють 48 бригад комунальників. Електро- і водопостачання відновлено у всіх домах, газопостачання в шести будинках з 82 не відновлено. Продовжуємо займатися ліквідацією наслідків", - уточнив Вілкул.

Нагадаємо:

Ракетний удар по місту окупанти завдали 8 вересня приблизно о 9:00. Очільник МВС України Ігор Клименко заявив, що ракета влучила в адмінбудівлю поліції. Загинув один чоловік.

Дніпропетровська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни в поєднанні з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ