Жителі Новомосковська відправили бійцям авто, будматеріали і необхідні речі

Григорій Давиденко 21.09.2022 404
На зображенні може бути: 4 людини, на відкритому повітрі та текст «NAVARA AXXX»
      Оголошена сьогодні вранці  диктатором держави-терориста рф путіним часткова мобілізація показує, що кремль не хоче кінця безглуздої війни і капітуляції в Україні. Як сприймуть цю новину громадяни росії, чи значними будуть протести, покаже і сьогоднішній день. На вечір у всіх містах рф оголошені акції протесту. А наші воїни вже готуються до осінньо-зимового зниження температури, оновлюють автопарк, зміцнюють та утеплюють позиції на передовій. У цьому їм допомагають волонтери, добровільні помічники, які акумулюють зусилля фермерів, підприємців і усіх небайдужих громадян. Про чергову волонтерську акцію жителів Новомосковщини повідомив новомосковський міський голова Сергій Рєзнік в ФБ:
       - Вчергове з'їздили до наших бійців на передову. Привезли важливі подарунки: повнопривідні транспортні засоби для щоденного пересування в умовах фронту, будівельні матеріали для укріплення позицій, необхідні речі та, звичайно, слова вдячності від мешканців міста!
Хлопці тримають стрій, перебувають у доброму гуморі та запевняють - ворог буде розбитий 💪
Наші хлопці й дівчата на фронті вражають світ своєю стійкістю й міццю. Такими ж міцними маємо бути й ми з вами. Тримаймося й допомагаймо ближньому. Не втомлюватися й не вигорати!
Разом до перемоги 🇺🇦
 
На зображенні може бути: 5 людей та на відкритому повітрі
     А в рамках підготовки відзначення Дня міста у Новомосковську на 24 вересня заплановане проведення благодійного ярмарку, кошти від якого підуть для підтримки 102-ї Новомосковської бигади ЗСУ.Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (одна або кілька осіб та текст «благодйний ярмарок кастомнi̇ футболки тепл свитшоти вироби ручной роботи прапори смаколики 24 вересня (площа героϊв) 15:00 великий творчий сюрприз 3бір для новомосковськой 102 бригади»)

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ