«Жнива перемоги»: 10 комбайнів вирушили до різних областей України

За матеріалами інтернет-видань 11.08.2022 539
«Жнива перемоги»: 10 комбайнів вирушили до різних областей України

У ході ініціативи «Жнива перемоги» учасники Всеукраїнського Конгресу Фермерів отримали 10 комбайнів на суму 2 млн. євро. Їх передають на безоплатній основі. Техніка вже рушила на Київщину, Дніпропетровщину, Львівщину, Полтавщину та Хмельниччину. Повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.


Як прокоментував подію Голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів Іван Слободяник, завдяки таким "Жнивам" у фермерів зекономляться кошти під час збору врожаю. Будуть у них і у громад  додаткові надходження.

"Неймовірно вдячні за цю ініціативу всім причетним. Сподіваємося, це тільки перший крок і чекаємо наступних, бо аграрний фронт нині так само важливий для країни та продовольчої безпеки, як і військовий», – акцентував увагу Іван Слободяник.

Зазначено, що між Благодійним Фондом «Жнива Перемоги» та Міністерством аграрної політики та продовольства підписано Меморандум про співпрацю в напрямку допомоги українським аграріям.
За словами Голови Всеукраїнського Конгресу Фермерів,  над цим проектом  працювали понад 4 місяці, і тепер він  на фінішній прямій.  До нього доклав неймовірних зусиль  Благодійник Howard G. Buffett. Саме він через безпрецендентну агресію російської федерації на  аграрний сектор України надав  допомогу у вигляді сільськогосподарської техніки. Тому  українським  фермерам така підтримка надзвичайно  дорогоцінна.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ