Золоті жіночі браслети – прикраси, які пасують всім панянкам без виключення

Новини компаній 11.06.2024 385

Ювелірні мануфактури пропонують безліч виробів, які відрізняються і за формами та дизайном, і за способом носіння. Складно визначити, яка прикраса найпопулярніша. Бо хтось не може уявити свій досконалий образ без правильно підібраних сережок. А комусь до смаку кожен раз підбирати під наряд чи настрій нові каблучки. Отже популярність прикраси – то справа смаку.

браслет жіночий золотий

Але існують особливі ювелірні вироби, які не тільки здатні доповнити різні образи і навіть додати їм стилістичного акценту (шику чи елегантності, брутальності чи романтичності), але і підкреслити красу рук та привернути увагу до цієї частини тіла. Мова про браслети. Ну а якщо говорити про тренди, а точніше поза трендові варіації, то це однозначно золоті жіночі браслети. Бо золото ніколи не виходить з моди і завжди доречне та актуальне. Головне – підібрати модель в потрібному виконанні. Підкажуть, які рішення краще купувати, консультанти Злато. Хоча, зробити вдалий вибір допоможуть і фото браслетів, представлені на сайті інтернет магазину. Крім того стилісти радять придбати не один браслет а кілька, причому, у різному дизайні. Так ви будете впевнені, що для будь-якого наряду у вас в арсеналі є підходящий браслет.

Витонченість як вона є

Більшість золотих жіночих браслетів, представлених в каталозі, виконані у вигляді ланцюжків. Причому майстри використовують різні техніки плетіння, що дозволяє пропонувати безліч варіацій в плані дизайну та розмірів.

Але в першу чергу треба визначитися з видом браслету:

  1. Ланцюжок;
  2. Трубка;
  3. Пластина;
  4. Комбінація різних форм.

Також треба відповісти на таке питання – як метал, а точніше сплав, з якого ви хочете придбати прикрасу. Бо золото дуже багатогранне і може відрізнятися за відтінками. Так ювелірні мануфактури використовують сплави, які відрізняються такими відтінками як червоний голд, жовтий, рожевий та навіть білий. До речі, експерти радять біле золото якщо мова йде про чутливу шкіру. Тобто якщо ваша шкіра схильна до алергії і носити звичайні прикраси не виходить, зверніть увагу на браслети жіночі з білого голда. Вони, дякуючи родієвому покриттю, гіпоалергенні.

жіночий браслет золотий

Також обираючи браслет жіночий, варто оцінити різні варіації в плані декору. Адже комусь до вподоби моно хром (тільки золото), а хтось шукає оригінальні моделі декоровані чи коштовними каменями, чи вставками з кераміки або каучуку. Золото виглядає стильно в тандемі з різними матеріалами, а майстри ювеліри все частіше використовують і такі матеріали, які ще кілька років тому не вважалися підходящими для ювелірної справи. Але часи змінюються, мода теж. Тому варто оцінити різні колекції представлені на сайті інтернет бутика Zlato, і ви будете здивовані в якому різноманітті доступні жіночі золоті браслети.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ