Зрадник із окупантами ходив по селу і відбирав у односельців їжу і речі

За матеріалами інтернет-видань 18.05.2022 674

 В одному із київських сіл поліцейські затримали зрадника, який під час окупації співпрацював із російськими загарбниками. Його родичі та односельці розповіли, що на власні очі бачили, як чоловік  показував окупантам хати, в які можна заселитися, «здавав» місця проживання поліцейських, військових, учасників бойових дій, мисливців. Спільно з військовими рф фігурант ходив по домівках людей та відбирав у них їжу. Повідомив у FB голова Національної поліції України Ігор Клименко.
Як зазначається у повідомленні, селянин  набув такого авторитету серед окупантів, що ті дозволили йому патрулювати територію загарбаного селища. Зрадник викрав у місцевих автомобіль, обклеїв його ворожою символікою та трудився на благо ворогів.

"Під час обшуку в домі фігуранта сусіди познаходили свої речі. Та й кажуть, що ще раніше впізнавали власний одяг на затриманому. Звісно, чоловік відхрещується від цих звинувачень.
Але люди свідчать. Без жалю розповідають про злочини односельця, поруч із яким прожили практично все життя. І він отримає своє покарання. Спершу його чекає підозра за державну зраду в період воєнного часу. Далі – запобіжний захід та суд, який не омине жодного зрадника України",  - зазначив Ігор Клименко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ