ЗСУ перевершили Наполеона

Григорій Давиденко 06.06.2022 343
Переглянути оригінальне зображення
На знімку: українські воїни.
Як відомо, в 1812 році імператор Франції Наполеон -  здійснив похід на Москву, спалив і окупував її, але перемоги не отримав. Про більший у порівнянні з цим успіх наших воїнів щойно повідомив військовий жкрналіст Юрій Бутусов у мережі ФБ:
 - ЗСУ перевершили Наполеона - не тільки спалили "Москву", а й вбили Кутузова.
Російські офіційні джерела повідомляють, що 5 червня українці знищили командувача 1-го армійського корпусу зс рф генерал-майора Романа Кутузова.
До цього можна додати, що Наполеон всерйоз думав над вирішенням української проблеми - він планував відірвати Козацьку державу від московії. Але з наступною передачею Правобережної України Польщі, А Лівобережну Україну планував перетворити на дві "наполеоніди" - самостійні держави під протекторатом Франції. Цей невдалий задум викликав  спротив українців, котрі вирішили воювати  за москву. Спільне число українських військ, за даними Вікіпедії, дорівнювало близько 100 тисяч чоловік, а бойова звитяга 22 козацьких полків внесла вирішальний вклад в загальну перемогу.
Вочевидь, сьогодні путін повторює давню помилку Наполеона. Проте кінець затії буде однаковісіньким, із поправкою на сьогоднішні реалії і те, що міфічної нації - росіян - не існує в природі. Немає такої етнічної землі,  де б вони зародилися історично і жили, а є землі Татарстану, Мордви, Удмуртії, Ерзя, Кубані, Ічкерії, Якутії, Башкирії тощо. Тому рф після безглуздої з її боку і, загарбницько-мародерської війни в Україні  нарешті прийде до свого логічного завершення - розпаду на вільні національні держави.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ