ЗСУ висадили в повітря склади з боєприпасами в Іловайську та Брилівці

За матеріалами інтернет-видань 29.07.2022 403
 
скріншот

    Збройні сили України завдали чергових точних ударів по логістиці загарбників. Вони влучили у склади боєприпасів окупаційних військ в окупованих Іловайську Донецької області та Брилівці на Херсонщині, повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій.

За даними офіційного відомства Збройних сил, в Іловайську "переважна більшість" росіян загинули, а склад БК згорів ущент.

Перед Іловайськом українські військові, повідомляють в Управлінні стратегічних комунікацій, влучили у склад в Брилівці. Далі пряма мова Страткому:

Дядечко Ленд Ліз разом з Бавовною і Селітрою нарешті дістались і Іловайська. Ну не могли вони ігнорувати численні запрошення орків, щодо організації і проведення концерту кобзона. Мега шоу, в якому орки виконували функції масовки. Кожному дісталась своя роль. Щоправда переважна більшість вибрала костюми "шкварок", бо вже дуже хотіли в "200 бригаду". Решта, з "веселими" криками біля вогнища, утворювали "харавод". В підсумку "не склад БК і ПММ" сяяв голосно і довго. Не маємо сумніву, що вся та "гуманітарка, міндобрива і селітра" вигоріли вщент. Будьмо!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ