ЗЗР і мікродобрива виготовляють на заводі BAYTON у Хмельниччині

За матеріалами інтернет-видань 02.10.2023 239
ЗЗР і мікродобрива виготовляють на заводі BAYTON у Хмельниччині

У Хмельницькій області розпочав роботу новий завод BAYTON компанії VITAGRO PARTNER з виробництва засобів захисту рослин, мікродобрив та рідких комплексних добрив (РКД).
Зазначається, що потужність цеху виробництва мікродобрив EnerGreen Premium та рідких комплексних добрив EnerGreen — 7 млн л мікродобрив і 15 млн кг рідких комплексних добрив на рік.
Загальна потужність двох ліній цеху виробництва ЗЗР близько 6 тис. л за зміну. Одна лінія — для виробництва на водній основі, друга — на органічній (з використанням олії та розчинників). Тут розміщена й унікальна установка, яка дає змогу виготовляти практично весь портфель відомих препаративних форм засобів захисту рослин.

Окремо на території заводу розміщено Центр досліджень та розробок. У його складі працюють лабораторії з розробки ЗЗР, мікродобрив і РКД, агролабораторія та лабораторія з контролю якості.
За словами керівниці Центру досліджень та розробок ВAYTON Тетяни Яремчук, всі продукти безпечні для навколишнього середовища, оскільки не накопичуються у ґрунтах та рослинах, мають високий ступінь біорозкладання.
Крім того, усі продукти серії EnerGreen Premium сумісні між собою. Завдяки хелатуванню, компоненти продуктів не вступають у взаємодію з фосфатами.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ