ETG.UA пропонує найпривабливіші тарифи на газ для населення

Микола Шарий 16.11.2021 445

Компанія ETG.UA відновила тарифи на газ для побутових споживачів. З листопада річний фіксований тариф від постачальника «Громадський» становитиме 7,799 грн. за куб.м. Він виявився найнижчим серед багатьох пропозицій , а компанія посіла перше місце в рейтингу цін на природний газ серед національних постачальників.«У ETG.UA з'явився доступ до газу національного видобутку Це дешевший ресурс, тому компанія запропонувала українцям купувати природний газ для власних домоволодінь за вигідною ціною», – повідомили у компанії, рішення зменшити тарифи було ухвалено з метою підтримати клієнтів та підвищити їх лояльність. Також компанія запропонувала конкурентну ціну тим споживачам, які лишилися без постачальника у своєму регіоні.

«Клієнти мають можливість платити за природний газ без комісії у додатках Приват24, monobank , а також через сервіси iPay , EasyPay , Portmone та отримувати кешбек у розмірі до 5%, якщо споживач є клієнтом банку ПУМБ – вийде вигідне та зручне партнерство для кожного», - Розповіли в компанії.

ETG . UA пропонує приєднатися до компанії онлайн та офлайн та скористатися пропозиціями листопада зручним способом:

- Створити заявку-приєднання на сайті компанії;

- через веб-версію програми Приват24 або по  мобільному ;

- скориставшись допомогою кол-центру за номером 7779 (безкоштовно);

- зателефонувати регіональному менеджеру ;

Нагадаємо, кожен споживач може вільно обирати свого постачальника та найпривабливіший тариф на газ по всій Україні, а не лише у своєму регіоні. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ