На Дніпропетровщині триває приватизація державних активів

За матеріалами інтернет-видань 09.08.2021 322

Відразу 19 учасників боролися за базу відпочинку «Проект» на онлайн-аукціоні з приватизації. Рекреаційна зона - в селі Кудашівка Дніпропетровської області. Переможцю залишається укласти договір купівлі-продажу і сплатити покупку. Про це повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації повідомляє сайт Вісті Придніпров'я.

«На Дніпропетровщині триває приватизація державних активів. Нові власники вже є у 12 об'єктів. Їх продаж принесла в бюджет більше ніж 24 млн грн. Зараз оголошені торги ще по 13 лотам », - зазначила начальниця регіонального відділення Фонду держмайна України по Дніпропетровській, Запорізькій і Кіровоградській областях Анна Миргородська. База відпочинку «Проект» розташована в мальовничому селі на березі річки Інгулець. Всього в 25 км від Кривого Рогу. На території комплексу власний пірс, волейбольний майданчик, 7 будиночків для відпочинку, будівля охорони, господарські будівлі, альтанки, літній душ. Стартова ціна виросла з майже 169 тис грн до більш 920 тис грн.За умовами продажу новий власник повинен зберегти профіль придбаної бази. Розвивати її туристичний потенціал в наступні 5 років.

В регіоні планують приватизувати понад 100 державних об'єктів. Серед них, зокрема, державні пакети акцій, підприємства, нежитлові приміщення, недобудови.Аукціони проходять через систему ProZorro.Продажі. Вони публічні і відкриті. Учасники - переважно представники малого бізнесу. Зі списком об'єктів можна ознайомитися за посиланням .


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ