В Дніпропетровській області покращилось покриття цифровим сигналом телебачення

За матеріалами інтернет-видань 03.02.2022 593

Про розвиток телерадіопростору в області відзвітувала Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення повідомляє сайт Вісті. На роботу місцевих та регіональних мовників і провайдерів у 2021-му значно вплинув карантин. Зокрема, частина телекомпаній змінила тривалість, графік виходу та формат подачі спортивних, культурно-мистецьких та розважальних програм. 

Загалом в Дніпропетровській області працюють 150 телерадіоорганізацій.

У 2021-му в області скоротилась кількість провайдерів кабельного мовлення, але покращилось покриття території Дніпропетровщини цифровим сигналом - в регіоні завершили перехід з аналогового на цифрове мовлення.

«Утім, попри карантинні обмеження та викликані ними економічні складнощі, переважна більшість мовників підтримують якість та не скорочують кількість інформаційних програм», – зазначила представниця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Дніпропетровській області Олена Демченко.


«Пріоритетне завдання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення - інформаційна безпека. У 2021-му регулярними моніторингами охопили усі 30 теле та 17 радіомовників регіону. Жодного випадку порушення провайдерами законодавства не виявили. Усі дотримувалися умов ліцензій», – зазначила Олена Демченко.

Інфографіки до Звіту Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2021 рік


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ