Шістсот могил з «резерву» Бориса Філатова

Микола Ясень 02.03.2022 631

Міський голова Дніпра Борис Філатов давно уже привчив, що не лише за словом у кишеню не лізе, але й здатний часом на доволі не те що неординарні, а навіть й несподівані та дивні, неоднозначні дії і вчинки. Які не завжди можна сприймати й за адекватні, якщо хочете знати. І от зараз про одне з таких діянь Бориса Альбертовича: ще коли почалася перша хвиля коронавірусу, і більше лякали народ прогнозами про неминучі сотні і тисячі смертей від цієї хвороби, ніж насправді уявляли істинні масштаби пандемії, мер Дніпра дав команду на одному з кладовищ обласного центру підготувати – викопати чи вирити! – не мало і не багато – шість сотень ям. Так би мовити загодя забезпечити «резерв» чи «запас» могил для поховання померлих від Ковіду. Аби таким чином мабуть звільнити від «зайвих» клопотів тих, чиї рідні та близькі відлетять у вирій від клятого коронавірусу.

Так от, багато хто тоді у Дніпрі майже на глум піднімав «витівку» міського голови, а немало, навпаки, якщо й не гнівно, то щиро реагував на цю дійсно як мінімум суперечливу «ініціативу» Бориса Альбертовича. Що, погодьтеся, було зовсім і не випадково. Сьогодні ж у Філатова з”явилася не менш «оригінальна» нагода «реабілітуватися». Можна навіть казати, що «відігратися». Він щойно на власній сторінці в Інтернеті ще й знайшов за можливе дорікнути опонентам, що «а ви, бач, сміялися ж наді мною». Принаймні багато хто і сміявся, і просто іронічно посміхався над створенням «запасу» ям для поховань померлих. А вони ж бо, переможно повідомив Філатов, тепер і виявилися не зайвими. Бо у міського голови-мера виникла нова «блискуча» ідея: якщо раптом і у Дніпро заявляться незвані гості-загарбники зі збройних сил Російської Федерації, то ані жодного з них не можна бути залишати тут живим. Навпаки, мета стоятиме знищити усіх до останнього. Хто зі зброєю до нас зараз прийшов, той від зброї захисників рідної землі має й полягти. А де ховати і пригортати вояків Росії, так проблем же ніяких не буде: шістсот ям уже давним-давно підготовлені і чекають на непрошених завойовників.

Ну що, коли так, то у цьому випадку заперечень немає. Як немає і підстав кепкувати над черговим несподіваним «винаходом» дніпровського міського голови. Тим паче якщо «резерв» могил, створений ще більше двох років тому Філатовим, буде використаний за новим його «призначенням». Все таки ж не погано бути, погодьтеся, дотепним та винахідливим. Ворог має залишитися у землі, котру прийшов завойовувати, поневолювати і знищувати разом з її народом!

                                                                                       


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ