5 нових John Deere вирушать до Харківщини

За матеріалами інтернет-видань 02.08.2023 404

За повідомленням Жнива Перемоги - Victory Harvest, 5 комбайнів John Deere 8R340 найновішої комплектації будуть збирати поля Харківської області. Цю сільськогосподарську техніку надає безоплатно меценат і фермер Говард Баффет.
Фонд Говарда Г. Баффета заснований у 1999 році і  є американським приватним сімейним фондом. Він працює над покращенням продовольчої безпеки, пом’якшенням конфліктів, підвищенням громадської безпеки та боротьбою з торгівлею людьми.
В Україні Фонд почав працювати з 2022 року, незабаром після повномасштабного вторгнення Росії, і зосереджений на розв’язанні найбільшої гуманітарної кризи в Європі з часів Другої світової війни.
Робота Фонду в Україні є великою та включає підтримку фермерів у ситуації  дедалі більшої нестачі продовольства, спричиненої конфліктом, як на місцевому, так і на глобальному рівнях.
Робота Благодійного фонду «Жнива Перемоги» стала можливою завдяки фінансуванню, наданому виключно Фондом Говарда Г. Баффета.
Наразі триває  прийом звернень щодо надання благодійної допомоги сільськогосподарським підприємствам з проведення осінньої посівної.
Всі деталі щодо допомоги можна отримати за електронною адресою victoryharvestua@gmail.com або за телефонами 098 474 36 51- для регіонів, що постраждали від повномасштабного вторгнення, 098 631 36 23 — для решти регіонів України.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ