Фермерам автоматично продовжать на один місяць чинну бронь на мобілізацію

Микола Ясень 02.06.2024 396

 

10

Міністерство аграрної політики та продовольства звернуло увагу учасників ринку на автоматичне подовження бронювання на один місяць для працівників агросектору, які мають чинну на 7 травня бронь. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua..

“Просимо повторно звернути увагу, що згідно з постановою Кабінету Міністрів №516 від 7 травня 2024 року всі бронювання, чинні на 7 травня 2024 року, автоматично продовжено на один місяць”, – зазначив виконувач обов’язків міністра агрополітики Тарас Висоцький.

Висоцький навів приклад: якщо згідно з наказом бронювання дійсне до 10 червня 2024 року, то воно автоматично пролонгується до 10 липня 2024 року.

В. о. міністра попросив аграрні асоціації максимально широко поінформувати суб’єкти господарювання про пролонгацію бронювання співробітників агросектору з урахуванням чинної постанови уряду.

Достатньо цього чи ні, це вже інша річ. У нас великі сумніви на цей рахунок. Хоч би вже тому, що перші жнива ранніх зернових розпочнуться певно лише через місяць. А потім же практично одразу настане косовиця пізніх культур. Коротше, механізаторам разом із феримерами роботи вистачить до пізньої осені.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ