У Покровській громаді майстрині заохочують до створення подушок-кісточок

За матеріалами інтернет-видань 02.06.2024 330
У Покровській громаді майстрині заохочують до створення подушок-кісточок

Цими днями у Братському сільському будинку культури Покровської громади відбулося соціальне інтегрування дітей, молоді та дорослих із числа ВПО в життя територіальної громади. Було спільно проведено кілька заходів. Зокрема, презентована спільна праця з виготовлення спеціальних реабілітаційних подушечок-кісточок. Для бажаючих проведений  майстер-клас з їх пошиття.

Майстрині жіночого клубу «Порадниця» мають свої унікальні технології в роботі, з якими легко і невимушено можна справитися з найважчими завданнями. До речі, самі майстер-класи  відбуватимуться у декілька етапів і не тільки в одному старостинському окрузі, будуть залучені місцеві жителі та внутрішньо переміщені особи  Покровської громади.
Приємно, що зацікавленість присутніх новим видом зайнятості - пошиттям подушок - супроводжувалася гарним настроєм. Його подарували самодіяльні артисти Братського та Андріївського сільських будинків культури. Тривали веселі розваги, ігри, конкурси, вікторини та пригощання солодощами та напоями.

Додамо, що до організації соцадаптації долучилася ініціативна група «Close victory/ Близька Перемога» в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
Програма реалізується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). У Дніпропетровській та Кіровоградській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”.
 

Покровська територіальна громада

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ