«Аграрна галузь дуже важлива для України. Шкода, що цього так і не зрозуміли наші керманичі», - Іванна Климпуш-Цинцадзе

За матеріалами інтернет-видань 10.11.2022 308
«Аграрна галузь дуже важлива для України. Шкода, що цього так і не зрозуміли наші керманичі»,  - Іванна Климпуш-Цинцадзе

"Під час війни влада вирішила знову перетасувати міністерства, хоч уже мала досвід такого беззмістовного і безтолкового «реформаторства».
Саме час - більше проблем нема. Певно, зараз вирішили, що не варто втрачати нагоди і швидко встановити ручне управління. Але це злочин під час війни".  Так висловила свою точку зору Іванна  Климпуш-Цинцадзе, Голова Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу.
Вона, зокрема, наголосила, що державний апарат треба укріплювати, а не хаотично рухати і просто скорочувати заради скорочення.

"Ми вже бачили сумнозвісне об‘єднання Міністерства економіки та Міністерства аграрної політики в 2019-му. Згодом їх роз‘єднали. Тепер знову ліплять докупи.  Аграрна галузь дуже серйозна і важлива для України. Шкода, що цього так і не зрозуміли наші керманичі", - підкреслила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Вона додала, що  попереду зима, пів країни без світла, потреби військові зростають, новини зі США примушують до додаткової нашої спільнодії.

"А, якщо ці плани  оприлюднені журналістами, відповідають дійсності, то виходить, що влада і далі займається суто владними іграми, уже навіть не намагаючись вдавати адекватність", - наголосила політична діячка.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ