Аж бігом за злодія-скоробагатька внесли 10 мільйонів застави

Микола Ясень 29.05.2024 307

За колишнього заступника Єрмака це зробили дійсно надоперативно

Спійманих на невідь яким чином неймовірним розбагатіллям в Україні за часів уже влади "Слуг народу" збільшується за маткматичною прогресією. Ще точніше наростає Дев"ятим валом. Розвелося, як хробаків у нинішньому травні. Правда, правоохоронці ніби воюють з ними з усією силою, і влада також ніби їх у цім ділі підтримує, а ось у них разом і порізно явно нічого не виходить. Дивно правда виходить і виглядить непереконливо,погодьтеся, боротьба тих і інших. 

Хоч що не зрозумілого відбувається, якщо тільки вчора, 28 травня, суд взяв під варту Андрія Смирнова - колишнього заступника керівника Офісу президента Андрія Єрмака,.Смирнову оголошена підозра в незаконному  збагаченні майже на 16 мільйонів гривень. А сьогодні, 29 травня, за "бідолашного" ще позавчора високопосадовця у  владі уже внесли 10 млн грн застави.

 Про це повідомила речниця Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис, пише "Українська правда". Читаємо чорним по білому: "29 травня суд видав довідку, що за колишнього заступника керівника Офісу президента внесено заставу в повному розмірі, визначеному ухвалою слідчого судді ВАКС"

То чи не пора збагнути, що розбагатіти фанстастичними статками і рахунками у теперішніх умовах війни і випробувань спроможні лише лихі і жадібні злодії, які тим часом не тільки на фронті не захищають Україну, а ще й нищать її та роздягають до нитки, аби про перемогу над росією і не мріяла?

А ЦЕ ПРАВДА! ПРАВДА, ЩО СЬГОДНІШІ КОРУПЦІОНЕРИ-СКОРОБАГАТЬКИ ЩЕ ЗЛІШІ Й ПІДЛІШІ НАШІ ВОРОГИ, НІЖ РАШИТИ-ОКУПАНТИ МОСКОВІЇ.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ