БРАТ БРАТОМ, А ТЮТЮН ПОРІЗНО

Микола Ясень 11.05.2024 372

     

Три дні тому у Нікополі скоїлася  з одного боку безглузда, а з іншого дикарька трагедія: молодший брат забив до смерті старшого - і двері за собою зачинив, залишивши того помирати. Сталося ж це в одному з багатоповерхових там будинків. Де близько 4 години ранку на 102 зателефонувала жінка і повідомила, що на сходовому майданчику під’їзду виявила тіло 40-річного сусіда. Без ознак життя.

Зрозуміло, що на місце відразу помчали правоохоронці. Що ж вони  всановили? А те, що між двома братами серед ночі відбулкася сутичка Точніше о 3-й ранку молодший брат (далі циьуємо) прокинувся від запаху тютюнового диму в квартирі. І зрозумів, що надимів смердючим димом старший. Димом, який молодший "не переносив" ніби. Тому й напав на брата, завдав йому численні удари ногами. А побивши – виштовхав з квартири, стусонувши навздогін ще пару разів.. Отож від отриманих травм брат помер.

На підставі зібраних доказів уже слідчі повідомили нападнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження. Тепер чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ