Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Брильська назвала росіян «проклятим народом»: за це її хочуть «стерти» з «Іронії долі»

За матеріалами інтернет-видань 19.02.2023 241

    У росії слова зірки фільму "Іронії долі" не оцінили / скріншот відео

    Відома польська актриса Барбара Брильська підтримала Лію Ахеджакову, яку почали "труїти" в рф за її слова проти повномасштабної війни, за підтримку ЗСУ, яким вона переказала 10 тисяч доларів. Зірка фільму "Іронія долі" назвала росіян"проклятим народом". Також актриса порадила Ахеджаковій їхати з рф додому, в Дніпро.

"Лія, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її негідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися, як ми", - передають слова Брильської росЗМІ.

    У росії слова зірки "Іронії долі" не оцінили. Мало того, там навіть придумали "покарання" для Брильської. Заступник голови комітету держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко запропонувала "стерти" актрису з фільму.

Барбара Брыльска, фотографии

     Проте відео з діпфейком сподобалося не всім. Користувачі мережі активно обговорюють ідею росіянки і жартують про безглузду спробу "стерти" актрису за правду про рф.

    За матеріалами ЗМІ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"