Під час розстрілу Майдану янукович постійно спілкувався з медведчуком, - ОГ

За матеріалами інтернет-видань 19.02.2023 319

янукович

       Колишній президент України віктор янукович часто розмовляв телефоном із віктором медведчуком під час розстрілів протестувальників на Інститутській 20 лютого 2014 року.

    Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на РБК-Україна, про це в ефірі національного телемарафону розповів керівник Департаменту Офісу генпрокурора України у справах "Майдану" Олексій Донський.

"Що цікаво про медведчука, то, наприклад, він 19 лютого перебував у Закарпатській області у своєму домоволодінні, і напередодні подій 20 лютого вилетів до Криму. І в момент, коли відбуваються безпосередньо розстріли, він активно спілкується мобільним телефоном з януковичем. Саме у час розстрілів", - зазначив Донський. Тобто розстріли активістів Майдану, найімовірніше, відбулися за прямим наказом москви, а зрадники України медведчук і янукович втілили їх, на жаль, у життя.

    Прокурор також повідомив, що під час стрілянини на перехресті вулиць Житомирської та Володимирської у Києві в тому районі перебував екснардеп від партії регіонів олег царьов.

    "Цензор. нет".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ