«БудІнновація Україна» робить ставку на якість та ефективну реалізацію замовлення

Марина Бабич 25.03.2024 489
«БудІнновація Україна» робить ставку на якість та ефективну реалізацію замовлення

З січня цього року на ринку України розпочала діяльність будівельно-монтажна компанія "БудІнновація Україна". Тут пропонують комплексні послуги з планування, монтажу та будівництва об'єктів для агропромислового, промислового, енергетичного, виробничого комплексів та цивільного будівництва. Організація працює як з невеликими фермерськими господарствами, так і з крупними компаніями. До того ж, ставку робить на якість роботи на кожному з етапів будівництва.

"БудІнновація Україна" має  14 досвідчених фахівців різних профілів і повний набір транспортної техніки для ефективного виконання замовлення. Компанія зареєстрована у Новомосковську Дніпропетровської області і має можливості реалізовувати будівельні проєкти по всій Україні.

На думку директора будівельної компанії "БудІнновація Україна" Сергія Чупити, наразі, коли країна потребує відновлення і розвитку, попри війну, затребуваність у висококласних спеціалістах зростає.

"Я в будівельній сфері 24 роки. Працював, здебільшого, у складі інших будівельних підприємств. Нині, думаю, що час прийшов мати свою власну компанію і втілювати масштабні будівельні проєкти, які ми готові здавати "під ключ". У нас наявні СС2 і СС3, - категорії підвищеної складності будівництва. Не кожна компанія має такі дозвільні документи.
Я знаю, що таке будівництво АЗС, елеваторів, автосалонів, промислових об'єктів, приватних будинків. За плечима є достатній багаж, щоб вийти в самостійне плавання. Приміром, у якості інженера будував елеватор в Дніпропетровській області. Це нелегке будівництво, яке має багато нюансів, і не кожна будівельна організація  спроможна його освоїти", - зазначив Сергій Чупита.

Власник елеватора Анатолій Гайворонський задоволений успішним зведенням в господарстві нової  сільгоспспоруди. Він, зокрема, зауважив, що виконавці робіт гарантували якість.

"Можу тільки підтвердити, що якість  та відповідальність будівельних робіт виявилася на першому місці. Цього нині бракує багатьом забудовникам. Бо всі ми знаємо, що часто слово з ділом не співпадає. Тому рекомендую всім, у кого амбітні плани щодо нового будівництва. І повний респект керівнику!"- розповів Анатолій Гайворонський.

Сергій Чупита, жартуючи промовив, що у ході своєї будівельної діяльності  горщик із золотом не знайшов, зате впевнений, що під його вправним керівництвом такий горщик знайдуть його замовники. 

https://budinnovation.com.ua/uk

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ