Через переляк перед роєм ос загинув українець в Італії

За матеріалами інтернет-видань 29.07.2024 98
Через переляк перед роєм ос загинув українець в Італії

На пляжі в Італії помер 47-річний інженер з України, якого атакував рій ос. Однак, на його тілі не виявили жодного укусу. Припускається, що смерть настала від серцевого нападу.

Про це повідомляють італійські загальнонаціональні видання Il Messaggero та Il Secolo XIX. Пише hromadske.ua.

Зазначається, що наш земляк 27 липня відпочивав на безплатному пляжі у місті Кротоне, коли на нього напав рій ос. За даними поліції, маючи алергію на укуси цих комах, чоловік стрибнув у море, проте невдовзі помер. Спроби рятувальників реанімувати його виявились марними.

Спершу рятувальники подумали, що смерть настала внаслідок анафілактичного шоку, спричиненого алергійною реакцією. А втім, на тілі відпочивальника не виявили жодного укусу. Подальший розтин тіла показав, що чоловік помер від серцевого нападу або зупинки серця через переляк перед нападом зграї ос.

Відомо, що загиблому було 47 років, і він їздив на роботу до різних європейських країн. Днями він вирішив провести коротку відпустку в Кротоне з кількома членами сім’ї, які проживають у калабрійському місті.

Мер Кротоне Вінченцо Воче розпорядився заборонити ділянку пляжу, де загинув український інженер. За його словами, такого раніше не траплялося. Укусів також зазнали рятувальники, які намагалися допомогти чоловікові. Зазначається, що оси вилетіли з рослинності поблизу.

Водночас пожежники провінції Кротоне повідомили муніципалітету, що у короткий термін очистити пляж від комах неможливо. За їхніми словами, оси гніздяться не лише в рослинній частині пляжу, але й наробили собі нір у піску.

Пляж залишатиметься закритим увесь час, поки тривають роботи з його очищення від ос, - йдеться у повідомленні видання.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ