Черговий важкий день півдня Січеславщини, поранені троє людей

Григорій Давиденко 26.09.2022 559
     На зображенні може бути: на відкритому повітрі
    Сьогодні Збройні сили України не дали безкарно летіти ворожій ракеті в небі Дніпропетровщини до наміченої цілі. Та окупаційні війська рф здійснили інші воєнні злочини одразу в кількох краях півдня нашої області. Про них інформував голова обласної ради Микола Лукашук:
      - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 215 доба добігає кінця.
Черговий важкий день для нашої області.
🔺Окупанти знову обстріляли Марганець. Троє людей дістали осколкові поранення: це чоловіки 1952, 1967 і 1997 років народження. Всі ушпиталені, один постраждалий у важкому стані. В місті пошкоджено гаражний кооператив і газогін.
🔺Неспокійно було у Криворізькому районі: там окупанти знову вдарили по Зеленодольській громаді. Минулося без постраждалих. Перебито лінію електропостачання, частково зруйновано дві будівлі.
В Апостолівській ТГ поцілили по прикордонних територіях громади. Люди неушкоджені, руйнувань немає.
🔺Били окупанти й по Нікополю. На щастя, без жертв.
🔺Сьогодні над Дніпропетровщиною наші захисники збили ворожу ракету. Яку саме – нині з’ясовується. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Подяка силам ППО за їхню роботу!
Поки в рф зростає обурення людей через мобілізацію – ми продовжуємо боронити нашу державу. Кожен на своєму місці. Бо ми захищаємо свій дім і знаємо, для чого це робимо.
Україна переможе.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ