Cпецоперація у Кривому Розі

Микола Ясень 23.06.2022 406

                     Свою ми скажемо благородну спецоперацію, яка тривала десять місяців, провели криворізькі поліцейські. А почалося все з того, що у серпні минулого року вони виявили не просто чималу, а доволі велику плантацію конопель – понад 10 тисяч кущів. І готової до збуту надзвичайно «ліквідної» наркотичної продукції на 130 мільйонів гривень. Випадок, проходити мимо якого ніяк не можна було. Не відразу, поволі, крок за кроком правоохоронці змогли знайти 14 причетних  ділків до підпільних посівів згубного зілля. Цілий наркосиндикат, коротше, бойовий злочинний загін!

Уже у листопаді все того ж минулого року почалися затримання злодіїв. Коли ще й виявилося, що спеціалізувалися ці негідники не лише на вирощуванні конопель і виготовленні наркотиків та інших психотропних речовин. Паралельно налагодили вони також і «тісні» зв”язки з постачальниками різних видів небезпечного «товару», котрий успішно реалізовували як у Кривому Розі, так і в населених пунктах навколо нього. Нарешті у травні уже цього року капкан закрився остаточно: спіймали "на гарячому" решту членів-учасників злодійського угрупування – ще трьох паршивців. Причому пошуки яких дозволили «затримати» також наркотичних препаратів на 7 мільйонів гривень.

У даному випадку до честі Слідчого управління Національної поліції в Дніпропетровській області та її Департаменту стратегічних розслідувань без зволікань, швидко було здійснено весь обсяг слідчих дій. Обвинувачення уже й передане до суду. Будемо сподіватися, що злочинцям не уникнути суворого покарання. Адже з”ясувалося, що кожного місяця обіг їхніх грошових оборудок перевищував 11-ть мільйонів гривень. Це скільки переважно молодих хлопців та дівчат встигли вони «посадити» на свою згубну «голку»! Недавно на одному із сайтів в Інтернеті довелося прочитати, що аби зупинити в Україні наркотичну вакханалію, необхідно для покарання «наркобаронів» вернути смертну кару. А чом би і ні?

                                                                                              


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ