Перевантаження агротранспорту у ході жнив погіршить дороги Кіровоградщини

За матеріалами інтернет-видань 23.06.2022 333

Посадовці Кіровоградської ОДА занепокоєні збільшенням вантажопотоку автомобільними шляхами області у зв'язку із підвищенням температурних показників та транспортуванням аграріями зібраного врожаю. На нараді з цього приводу вони зазначили, що будуть жорстко контролювати  експлуатаційні характеристики використання автомобільних доріг.

Заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Поліщук вважає. що основним фактором, що впливатиме на безпеку дорожнього руху,  є початок збору зернових культур.

"У разі перевищення нормативних навантажень під час їх транспортування до місця зберігання, це може погіршити експлуатаційні характеристики автомобільних доріг. Із представниками департаменту інфраструктури Кіровоградської ОВА, Служби автомобільних доріг області, ДП "Агентство місцевих автомобільних доріг", Національної поліції та Державної служби України з безпеки на транспорті в Кіровоградській області обговорили шляхи виконання встановлених температурних обмежень на автошляхах та габаритно-вагового контролю транспортних засобів з урахуванням особливостей правового режиму воєнного стану», – сказав  Сергій Поліщук.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ